Δραστηριότητες - Αξιοθέατα - Πληροφορίες

Καλά Νερά - Πήλιο - Βόλος

SKI / ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ SPORTS
Στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο, "Αγριόλευκες", καταφθάνουν χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο, απολαμβάνοντας τις σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Παράλληλα με το ski, μπορείτε να ασχοληθείτε και με άλλες χιονοδρομικές δραστηριότητες όπως snow boarding, η mountain artillery ski και γιατί όχι χιονοπόλεμο.ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
Το Πήλιο φημίζεται για την καθαρή θάλασσα τόσο στο Αιγαίο όσο και στον Παγασητικό δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για καταδύσεις και υποβρύχιες εξερευνήσεις.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΘΑΛΑΣΣΙΑ SPORTS
Στο Πήλιο που έχει πολύ όμορφες παραλίες, σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες και sports, όπως καταδύσεις, θαλάσσιο ski, πτώσεις με αλεξίπτωτο στην θάλασσα, wind surfing, sailing, jet ski και φυσικά κολύμπι.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
Ο Παγασητικός κόλπος και οι Σποράδες προσφέρονται για αξέχαστες κρουαζιέρες σε αυτή την πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας. Μπορείτε να απολαύσετε μονήμερες ή πολυήμερες κρουαζιέρες πλέοντας στα γαλαζοπράσινα νερά, ανακαλύπτοντας απόμερες παραλίες και ομορφιές στο Πήλιο και τις Σποράδες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρουαζιέρες στο Πήλιο επισκευθείτε το site Elisabet Cruises.

ΙΠΠΑΣΙΑ
Το Πήλιο είναι ιδανική πρόταση για εναλλακτικό τουρισμό καθώς έχει πανέμορφα φυσικά τοπία, φυσικά μονοπάτια ιδανικά για πεζοπορίες και ιππασία και προσβάσιμα βουνά για ορεινές πεζοπορίες, αναρριχήσεις και ορειβασία.

ΨΑΡΕΜΑ
Υπάρχουν πολλές όμορφες περιοχές κατά μήκος της ακτής όπου μπορείτε να χαλαρώσετε ψαρεύοντας και να πιάσετε το νόστιμο και “φρέσκο” βραδινό γεύμα σας. Χταπόδια καθώς επίσης και ποικίλα ψάρια μπορούν να βρεθούν στις πολλές θέσεις για ψάρεμα που υπάρχουν γύρω στο Πήλιο.

Κοντά στην πόλη

Μόνο 17 χλμ. από το Βόλο, στην εσωτερική πλευρά του Παγασιτικού Κόλπου.

Δωμάτια

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει μπαλκόνι, θέα στη θάλασσα του Παγασιτικού Κόλπου και στην παραλία.

Δραστηριότητες

Επισκεφτήτε τα μονοπάτια του Πηλιου, ή κάνερε σκι και άλλα χειμερινά σπορ!

Θέλετε να κάνετε κράτηση?

Παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα κρατήσεων
Κρατήσεις